Παρακαλούμε μελετήστε και τους Όρους Χρήσης, στους οποίους υπόκειται η παραγγελία σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τα προϊόντα της εταιρείας μας φημίζονται για την άριστη ποιότητά τους. Παρόλα αυτά, αν το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό ή το προϊόν που έχετε λάβει δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που έχετε παραγγείλει επικοινωνήστε στο 2653022334

Εν συνεχεία, εμείς θα επικοινωνήσουμε με την εταιρεία ταχυμεταφορών, με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία μας, προκειμένου αυτή με την σειρά της να σας καλέσει για την παραλαβή του δέματός σας.

Σημειωτέον ότι στην περίπτωση αυτή (ελαττωματικό προϊόν) δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα.

Επιτρέψτε μας 3-5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της επιστροφής στις κεντρικές μας αποθήκες έτσι ώστε να επεξεργαστούμε το προϊόν. Μόλις γίνει ο έλεγχος του προϊόντος (εντός 3-5 εργασίμων ημερών), θα λάβετε ενημερωτικό email.

Μετά την λήψη του email αυτού θα χρειαστούμε 5-10 εργάσιμες ημέρες για την επιστροφή των χρημάτων σας. Αυτό το χρονικό πλαίσιο υπαγορεύεται από την τράπεζα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Η επιστροφή των χρημάτων θα εκτελεστεί με το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική αγορά σας.

Πληρωμή με αντικαταβολή: Το ποσό θα επιστραφεί στον λογαριασμό που έχετε δηλώσει στην φόρμα επιστροφής.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Paypal: Το ποσό θα επιστραφεί στην πιστωτική σας κάρτα.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Σε περίπτωση που αντί για επιστροφή χρημάτων επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος (π.χ. ελάττωμα, αστοχία προϊόντος), μπορείτε να το ζητήσετε είτε μέσω του email που θα μας στείλετε (όπως αναφέρεται πιο πάνω) είτε με ένα τηλεφώνημά σας στο 2653022334 . Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να μας δηλώσετε με ποιο προϊόν επιθυμείτε να γίνει η αντικατάσταση.

ATHLOS SPORT Μ.Ι.Κ.Ε, Αθλητικά είδη και ρούχα εργασίας.
Τοποθεσία:22° χλμ Ιωαννίνων-Κόνιτσας
Τηλέφωνο επικοινωνίας:2653022334
email: info@athlos-sport.gr 

Athlos