Η εφημερίδα αληθινές «Ειδήσεις» Σαββατοκύριακο, με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου,  φιλοξένησε την εταιρεία Athlos Sport με δημοσίευμά της αναφερόμενη στα πρώτα έξυπνα βιομετρικά ρούχα, S-wear , που πρώτη η ελληνική εταιρεία θα λανσάρει το ερχόμενο φθινόπωρο. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της εφημερίδας ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Η εξέλιξη της τεχνολογίας επιτρέπει πλέον σε κάθε είδους προϊόν να είναι…έξυπνο και τα ρούχα δε θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Η ελληνική εταιρεία Athlos Sport, με έδρα τα Ιωάννινα, θα λανσάρει από το φθινόπωρο τα S-Wear, τα έξυπνα βιομετρικά ρούχα, που κατασκευάζονται με την τεχνολογία wearable devices. Με την τεχνολογία αυτή οι αισθητήρες που ενσωματώνονται στα ρούχα μεταδίδουν, ασύρματα και σε πραγματικό χρόνο, σημαντικές πληροφορίες για τη δραστηριότητα και την κατάσταση των αθλητών σε smartphones, tablet και PC.»
«Οι μέχρι τώρα υπάρχουσες λύσεις ήταν κοστοβόρες και δυσλειτουργικές. Με τη δική μας μειώνουμε το μέγεθος των καταγραφικών συσκευών ώστε να είναι ανεπαίσθητες στον αθλητή και ελαχιστοποιούμε το κόστος»,εξηγεί ο εκπροσώπος της Athlos Sports, Θοδωρής Βαντόλας.

portfolio